Saturday, April 21, 2018

Televiziune virtuală

Acum există un program Tv care pe zile și pe ore prezintă ceea ce sunt transmise de către diferite canale de televiziune. Televiziunea virtuală presupune:
- un produs software prietenos,
- un motor de căutare performant,
- componente digitizate,
- acces la emisiuni live,
- un sistem de accesare componente,
- propuneri cu caracter informativ.
Fiecare dintre noi, într-un timp extrem de redus își crează propriul program Tv fixând emisiunile pe zile și ore, dar mai ales selectând filme, concerte, selecții de hituri și topuri muzicale. Existența sau inexistența de reclame se va face prin prețurile de acces la resurse. Produsul software permite crearea unei scheme de program care se completează automat cu anumite elemente, așa cum sunt știrile, buletinul meteo sau serialele, ținând seama de timpul disponibil al fiecărui utilizator sau de opțiunile unui grup de utilizatori.
În realitate nu există un post Tv, ci fiecare dintre noi accesează după bunul plac resurse de pe Internet plătind un abonament, astfel încât să folosească la maximum timpul liber.
Televiziunea virtuală va face să dispară tot felul de emisiuni care nu au nicio valoare și sunt de umplutură, iar ideia de reclame nu va mai fi nici pe departe ceea ce este acum, adică element de tortură pentru telespectatorul care acum mai și plătește abonamente.






(21 aprilie 2018)

No comments:

Post a Comment