Friday, November 10, 2017

Gheară Constantin zis Tică

Gheară Constantin zis Tică este cam impropriu să fie numit hacker, că prin educația sa precară nu are cum să fie acuzat de cunoașterea în profunzime a tehnicilor informatice specifice  de penetrare a bazelor de date și a efectuării de tranzacții ilicite. Cel mult el era elementul de execuție, de la ultimul nivel, căci creierul era în cu totul alt compartiment. El știa procedurile și le punea în opera. Procedurile aparțineau altcuiva.
Numai după poreclă îți dai seama ce fel de hacker era Constantin Gheară, zis Tică. El era un bărbat de 53 de ani la momentul arestării preventice din martie 2013 și nu avea celebritate de niciun fel, ci a ieșit în evidență fiind asociat cu celebrul său frate care era om de afaceri cu iaht în Mediterana și nășic al unui mare fotbalist.
Nu merită să mă apuc să enumăr aici micile găinări ale lui Tică, pentru că intră în mizeriile criminalității informatice, mizerii care prin cumulare duc la sume mult mai mari dacă sunt făcute aplicând de nenumărate ori o procedută perfecționată continuu.
Am cmnun cu acest Gheară Constantin zis Tică faptul că avem amândoi părul alb și că purtăm amândoi cărare pe creștetul capului, dar nu mi-o schimb și nici nu mă voi vopsi.


(10 noiembrie 2017)

No comments:

Post a Comment