Friday, November 10, 2017

Mihai Marius Enea Haisler zis Calu

Acesta nu este un hacker, este un semihacker, adică o specie nedefinită, banală, brută, neșlefuită, nerealizată profesional, despre care nu ai cum să spui că ar avea:
- talent;
- calități;
- înțelepciune;
- vioiciune;
- inițiativă;
- eficiență;
- forță.
El este executant într-un grup care a pierdut o luptă în care se angrenase fără a avea noțiunile fundamentale necesare desfășurării cap-coadă și fără a cunoaște adevăratele riscuri din spatele poleielii orditoare ale spectacolului efemer.
Mihai Marius Enea Haisler  zis Calu, este doar un cod de diferențiere a unui produs de serie, care se pierde într-o grămadă de elemente rezultate din ceea ce aruncă unul și altul pentru a se descotorosi și pentru a avea mâinile neocupate de a se ține de barele din metrou să nu se dezechilibreze și să cadă în nas la o frânare  ceva mai bruscă. După  poreclă nu rezultă că este absolvent de Harvard.
Cu acest personaj observ că blogul meu a căpătat o frecvență cu mult mai mare de a fi citit comparativ cu orice altceva din câte am scris despre istoria informaticii românești. Trist, dacă lumea este interesată de așa ceva.



(10 noiembrie 2017)

No comments:

Post a Comment