Friday, November 10, 2017

Răzvan Cernăianu akka TinKode

Răzvan Cernăianu akka TinKode este un hacker născut în 7 February 1992 la Drobeta-Turnu Severinca, ca oricare altul care are la activ penetrarea unor sisteme, iar ca oricare hacker a fost prin închisoare vreo 3 luni și condamnat în 2012 la câțiva ani cu suspendare. A stat totuși trei luni la răcoare.
Acum are o companie Cyber Smart Defence și caută să găsească soluții de combaterea criminalității informatice. E o chestie pozitivă, dar în mintea mea tot un hacker de rahat este. Vor trece peste 500 de ani până se va spăla de păcate.
Un hacker bun nu este un hacker rău care după ce a fost pedepsit se dă peste cap. își schimbă cămașa, se spală pe mâini și zice că este altceva. În el este acel sâmbure de adevăr al răului ancestral.
Sunt sigur  100% că:
- Răzvan Cernăianu akka TinKode nu este absolvent al unei facultăți de calculatoare;
- Răzvan Cernăianu akka TinKode nu a terminat în mod strălucit liceul;
- Răzvan Cernăianu akka TinKode nu a adus fericire familiei lui;
- Răzvan Cernăianu akka TinKode ca hacker a fost ceva, ca specialist nu este;
- Răzvan Cernăianu akka TinKode a avut momentul lui de notorietate negatvă;
- Răzvan Cernăianu akka TinKode este doar o pagină urâtă a istoriei informaticii.
Internetul este plin de hackeri unii buni, alții răi, alții vopsiți, alții convertiți din hackeri răi în hackeri buni și vice-versa, dar nu se demonstrează prin fapte că vreun hacker român a fost cândva un elev de excepție sau un student la o facultate de excepție, ci au fost mediocrități sclipicioase urât mirositoare. Aștept în continuare să văd cum va evolua pe piața liberă Răzvan Cernăianu akka TinKode și aș fi foarte încântat să știu că a venit cu soluții mai ales în momentele critice în care servere importante ale statului au fost puse în pericol și contribuțiile sale au fost salvatoare. Până atunci sunt rezervat


(10 noiembrie 2017)

No comments:

Post a Comment